#1 2009-02-20 20:07:25

Limonka

Turysta

8724964
Call me!
Punktów :   

Plotki

Jest wiele plotek na temat tego, kto ma zagrać bądź zaśpiewać do "Księżyca w Nowiu".
1. Pierwsza plotka była o Vanessie. Podobno miała zagrać wilkołaka, ale jednak jej nie przyjęli. Jednak ma pojawić się w "Zaćmieniu" jako Leah Clearwater.
2. Druga plotka mówi o tym, że Jonas Brothers mają zagrać piosenkę zamiast Paramore. Oni tam kompletnie nie pasują Ja chcę Paramore!
3. Pojawiła się też plotka, że Hilarry Duff ma zagrać w drugiej części "Zmierzchu".
4. Ponoć Madonna ma zagrać w "Księżycu w Nowiu", a jeśli nie znajdą dla niej odpowiedniej roli to ma zaśpiewać. Ona jeszcze mogłaby być, ale nie Jonas Brothers. Nie cierpię ich.

Wszystkie informacje oczywiście nie są potwierdzone.

Pozdrawiam.

#2 2009-02-21 12:31:56

Tusia

Wampir

Punktów :   

Re: Plotki

Jest jeszcze plotka, że Dakota Fanning ma zagrać Jane. Moim (i nie tylko) zdaniem bardzo pasuje o tej roli.
Pojawiło się nawet jej zdjęcie po przeróbce do roli małej, groźnej wampirzycy.
Mam nadzieję, że Madonna nie zgra w New Moon, bo jest kiepską aktorką. Śpiewa rewelacyjnie, ale granie jej nie wychodzi.

"- Ale twój Edward jest tylko człowiekiem. Każdy inny chłopak też by tak przeginał na jego miejscu.
Skrzywiłam się. Do tego stwierdzenia nie miałam riposty."

Stopka forum

RSS